✓ Transparante prijzen
✓ 24/7 beschikbaar
✓ Doorheen heel Vlaanderen

Buizen ontstoppen in Gent en elders in Vlaanderen

Dient u uw buizen te laten ontstoppen in Gent, Brussel of ergens anders in Vlaanderen? Doe dan een beroep op Ontstopping Direct uit Lokeren. Een verstopping van uw buizen kan te wijten zijn aan verschillende oorzaken. Gelukkig zijn wij een snelle ontstoppingsdienst, die altijd met een oplossing klaarstaat!

Heeft u een snelle ontstoppingsdienst nodig in Brussel?

Ontstoppingdirect

Laat uw buizen ontstoppen door onze vakmannen in onder meer Gent en Brussel

Onze vakmannen gaan dagelijks de baan op met verschillende servicewagens, die in alle vijf de Vlaamse provincies en zelfs tot in Zuid-Nederland klaarstaan. U kunt het ontstoppen van uw buizen dus aan hen overlaten, of u nu in Brussel, Gent, Hasselt, Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen woont. U kunt natuurlijk eerst zelf proberen om uw buizen te ontstoppen, bijvoorbeeld met een ontstopper, ontstoppingsmiddel of soda met heet water. Soms kan het echter zo zijn dat de buizen van bijvoorbeeld uw wc of douche zodanig verstopt zitten dat u wel een beroep moet doen op een professionele firma. Reken daarom op onze vakmannen die tot in Brussel en Gent komen om uw buizen te ontstoppen. Ook voor het ontstoppen van de afvoer van onder andere uw gootsteen kunt bij ons terecht.

Laat ons uw buizen ontstoppen

Te veel wc-papier gebruiken en maandverband of een tampon doorspoelen zijn een paar van mogelijke oorzaken van uw verstopte buizen. Indien u dit niet verholpen krijgt, is het u aangeraden ons te bellen en een afspraak te maken. Wij kunnen het probleem in een handomdraai oplossen en dat bovendien aan een zeer transparante prijs. Wij zijn bereikbaar via het nummer 0468 238 238 of via onze chatfunctie.

Contact Formulier