Herstelling en renovatie van afvoerbuizen en riolering

Reken op het vakmanschap van Ontstopping Direct voor een professionele herstelling of renovatie van uw afvoerbuizen of riolering. Rioleringswerken aan een scherpe prijs.

Rioleringswerken is één van de specialiteiten van Ontstopping Direct. Voor onze ervaren vakmensen is de herstelling en renovatie van afvoerbuizen of rioleringen een koud kunstje. Het zal dan ook niet verbazen dat Ontstopping Direct gezien wordt als de expert voor rioleringswerken in Vlaanderen. Wanneer u kiest voor Ontstopping Direct bent u verzekerd van een professionele afhandeling aan een correcte, transparante prijs. Onze garantie is een feilloze herstelling of renovatie van uw riolering en afvoerbuizen.

Reken op een specialist in rioleringswerken

Met onze professionele rioolcamera brengen we uw rioleringsstelsel in kaart. Zo kunnen we uw probleem lokaliseren en uiteraard oplossen. Ontstopping Direct weet weg met elk type riolering, bij u thuis of op uw werkplek. Onze experts bereiden eerst alles piekfijn voor u voor zodat u zo weinig mogelijk last van de rioleringswerken zult ondervinden.

Naast de herstelling of renovatie van afvoerbuizen of riolering, kan u ook rekenen op onze uitgebreide vakkennis voor de volledige aanleg van uw riolering. Hiervoor gebruiken wij enkel de meest kwalitatieve materialen. Voor het ontwerp van uw rioleringsstelsel, regenwaterputten en septische putten, bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

Ontstopping Direct beschikt over een uitgebreid wagenpark waardoor wij op elk moment een expert voor rioleringswerken in uw regio beschikbaar hebben.

Wij zijn werkzaam in:

Bel ons nu voor meer info