Geurhinder opsporen

Zoekt u een professionele firma om de geurhinder te laten opsporen in uw huis? De oorzaak van deze geur is niet altijd duidelijk. Gelukkig kunt u dan ook vertrouwen op de vakmensen van Ontstopping Direct, dat gevestigd is in Lokeren. U kunt steeds een beroep doen op onze experts voor de detectie van bijvoorbeeld een rioolgeur. Ze kruisen namelijk elke dag doorheen alle vijf provincies om u te helpen bij het opsporen van geurhinder in uw huis!

Wij kunnen de oorzaak van uw geurhinder opsporen én oplossen

Heeft u last van geurhinder, zoals een onaangename rioollucht in uw huis in zeg maar Gent of elders in Vlaanderen, en wilt u deze laten opsporen? Reken dan op onze deskundigheid. De oorzaken zijn vaak moeilijk te achterhalen. Komt de geurhinder voort uit uw toilet, de septische put of misschien uit de afvoerleidingen? Als u een snelle en vooral blijvende oplossing zoekt, rekent u best op een expert die u kunt inschakelen voor de detectie van bijvoorbeeld een rioolgeur. De plaats van het probleem maakt zich op deze manier, na de detectie van bijvoorbeeld een rioolgeur, onmiddellijk zichtbaar. Hierna kunnen wij doeltreffend, proper & efficiënt het probleem voor u oplossen, zonder dat hiervoor grote slijp-, kap- of boorwerken nodig zullen zijn.

Geurhinder opsporen: een job voor een expert

Onze vakmensen komen bij u thuis zodat ze de oorzaak van uw geurhinder kunnen opsporen. Voor het opsporen van de oorzaak van de geurhinder in uw huis gebruiken we een reukdetectietoestel dat onschadelijke rook door uw riool of afvoersysteem pompt. De ontsnappende rook duidt de locatie van uw probleem aan. Nu de oorzaak van uw geurhinder, bijvoorbeeld een afvoer die verstopt zit, in huis duidelijk is, kunnen we u een doeltreffende oplossing voorstellen. Na de detectie van de geurhinder, zoals een rioolgeur, kunnen uw leidingen of afvoerbuizen herstellen zonder dat we moeten breken. Zo vermijden we extra kosten voor grote slijp-, kap- en boorwerken. Wij garanderen u steeds een eerlijke prijs bij de detectie van een rioolgeur in bijvoorbeeld uw woning.

Schakel ons in

Heeft u last van geurhinder in huis en wilt u de oorzaak laten opsporen? Reken op onze jarenlange ervaring en schakel ons in. We kunnen eerst de oorzaak van de geurhinder opsporen in uw huis en vervolgens zorgen we voor een propere en efficiënte oplossing. Wilt u voor de detectie van bijvoorbeeld een rioolgeur een beroep doen op ons of heeft u vragen die u niet terugvindt in de veelgestelde vragen? Contacteer ons dan op het nummer 0468 238 238 of via het e-mailadres info@ontstoppingdirect.be.

Wij zijn werkzaam in:

Bel ons nu voor meer info