Gootsteenontstopping

Heeft u last van een verstopping in uw gootsteen en wilt u een professional inschakelen voor de gootsteenontstopping? Reken dan op ontstoppingsdienst Ontstopping Direct uit Lokeren. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de beste kennis van een gootsteenontstopping. Ons team werkt bovendien in heel Vlaanderen, dus er staat steeds meteen een vakman klaar.

De oorzaken van een verstopping die we kunnen oplossen met een gootsteenontstopping

Een verstopping in uw gootsteen wordt meestal veroorzaakt door vet, zeep en etensresten. Alles kan in de afvoer blijven vastzitten. De afvoer van de wasbak komt steeds verder dicht te zitten. Uiteindelijk geraakt uw gootsteen verstopt. Die verstoppingen kunnen soms vrij hardnekkig zijn. Daarom hebt u voor een gootsteenverstopping professioneel gereedschap nodig. Reken op de vakmensen van onze ontstoppingsdienst. U kunt bovendien ons ook altijd contacteren indien u geen gootsteenontstopping nodig heeft maar van een ontstopping van uw wc!

Tips om zelf de verstopping in uw gootsteen te verhelpen

  • Maak gebruik van soda en heet water. Giet dit mengsel in de gootsteen die verstopt is en waarvoor u een gootsteenontstopping wenst.
  • Gebruik een wc-ontstopper om uw gootsteen zelf te ontstoppen.
  • Maak de sifon los en reinig deze goed

Gootsteen blijft verstopt

Als uw gootsteen nog steeds verstopt is na het proberen van bovenstaande tips, betekent dat dat er mogelijk iets niet klopt en u een verdere gootsteenontstopping nodig heeft. Er kunnen enkele redenen zijn waarom uw gootsteen vaak verstopt geraakt.

  1. Te veel restjes in uw gootsteen waardoor die verstopt geraakt
  2. U maakt niet genoeg gebruik van zeep bij het afwassen. Afwasmiddel zorgt ervoor dat vetresten in uw gootsteen deels verwijderd worden.
  3. Een lage watertemperatuur zorgt ervoor dat vet en andere restjes uw gootsteen verstopt geraken.

Contacteer ons nu

Wij zijn een professionele firma die steeds voor u klaar staat. Heeft u nood aan een gootsteenontstopping of van een ander sanitair toestel? Dan zit u bij ons zeker goed. Ook voor andere diensten zoals ontkalking van uw leidingen of riolering kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons dan op het nummer 0468 238 238 of chat met ons.

Ontstoppingdirect

Bel ons nu voor meer info