Ontstoppingsdienst Antwerpen

Op zoek naar een betrouwbare ontstoppingsdienst in Antwerpen? Reken op Ontstopping Direct! Onze garantie? Een vlotte en efficiënte ontstopping aan een transparante prijs.

Heeft u een verstopping thuis of op de werkplek? De experts van ontstoppingsdienst Ontstopping Direct schieten u snel te hulp. Onze ontstoppingsdienst in Antwerpen zorgt ervoor dat uw probleem snel en doeltreffend wordt opgelost. WC, bad, douche, gootsteen of afvoer verstopt? De ervaren vakmensen van onze ontstoppingsdienst snellen te hulp om uw verstopping te verhelpen. Omdat onze ontstoppingsdienst over verschillende service wagens beschikt in de regio Antwerpen, zijn we altijd snel ter plaatse.
Ontstoppingdirect

Betrouwbare ontstoppingsdienst in regio Antwerpen

Ontstopping Direct, dat gevestigd is in Lokeren, is zonder twijfel de aangewezen partner om uw verstoppingen te verhelpen. Efficiëntie en snelheid zijn de kernwoorden bij onze ontstoppingsdienst. Onze klanten prijzen ons om onze propere en doeltreffende afhandeling wanneer wij een ontstopping uitvoeren in Antwerpen. We sturen ons team van vakmensen van onze snelle ontstoppingsdienst uit Antwerpen bij u langs om u verstopping op een professionele en propere manier op te lossen.

Wij gebruiken als ontstoppingsdienst uit Antwerpen camera-inspectie

Indien u het probleem van de verstopping niet kunt lokaliseren, dan maken wij gebruik van een professioneel camera-inspectie-apparaat. Door die camera-inspectie kunnen wij de exacte oorzaak en positie van het probleem vinden en verloopt de ontstopping van uw sanitair in Antwerpen op een vlotte manier. Via een inspectie van uw riolering en leidingen met onze gecertificeerde rioolcamera, krijgen wij een gedetailleerd zicht op uw rioleringsnetwerk. Voor een camera-inspectie in Antwerpen belt u maar beter onze snelle ontstoppingsdienst!

Waarom u kiest voor onze ontstoppingsdienst?

Transparante prijzen

Wij winden er geen doekjes om! Tijdens het vastleggen van je afspraak communiceren we duidelijk wat het kostenplaatje zal zijn.

24/7 Beschikbaar

's nachts een verstopping en ontvang je in de ochtend belangrijke gasten? Geen probleem, Wij redden je uit de nood.

Expertise

Onze vakmannen kennen elk systeem en zorgen ervoor dat het probleem in no-time is opgelost!

Ontkalken in Antwerpen

Reken voor het ontkalken van uw leidingen of riolering ook op het vakmanschap van onze snelle opsporingsdienst uit Antwerpen. Omdat we over een vloot servicewagens beschikken die op dagelijkse basis in de regio Antwerpen actief zijn, is er steeds een expert voor ontkalking en ontstopping in uw buurt. Een zware verstopping van de riolering is dikwijls het gevolg van achtergebleven kalk in uw leidingen. Laat daarom voortijdig uw leidingen ontkalken en reinigen door onze experts. Om u het beste resultaat te kunnen garanderen, maken we uitsluitend gebruik van de meest doeltreffende ontstoppingsproducten. In tegenstelling tot de vrij verkrijgbare ontkalkingsproducten beschadigen die uw afvoerleidingen en sanitair meubilair niet. Neem nu contact op met onze snelle ontstoppingsdienst voor een professionele ontkalking en ontstopping in Antwerpen.

Geurhinder opsporen Antwerpen

Niets is zo vervelend als een rioollucht in huis. In de meeste gevallen is een verstopte afvoer of lekkende riolering de oorzaak van degeurhinder. De geur kan tot in elke leefruimte van uw woning of werkplek binnendringen waardoor hij zeer hinderlijk wordt voor uzelf en de mensen rondom u. Onze snelle ontstoppingsdienst is steeds beschikbaar in Antwerpen en beschikt over een professioneel reukdetectie-toestel, waarmee wij aan de hand van onschadelijke rook de oorzaak van de geurhinder kunnen opsporen. Uiteraard doen we meer dan gewoon de oorzaak van de geurhinder opsporen. Met onze professionele apparatuur verwijderen we de bron van de geurhinder en zorgen we ervoor dat die vervelende stank niet meer terugkeert.

Rioleringswerken Antwerpen

Wij zijn snel ter plaatse voor diverse rioleringswerken in Antwerpen: wij herstellen, repareren en renoveren uw bestaande riolering. Ook voor de plaatsing en ontstopping van uw riolering in regio Antwerpen kunt u terecht bij onze snelle ontstoppingsdienst. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u vragen of opmerkingen heeft.

Bekijk enkele getuigenissen

Ontstopping Direct is een graag geziene gast voor het oplossen van verstoppingen. Onze klanten prijzen onze ontstoppingsdienst om onze propere oplevering en snelle respons. Kijk gerust zelf.

Frank Dierickx
Frank Dierickx
Read More
Zeer Tevreden Over die firma. Had gebeld omdat mijn wc volledig verstopt was. En ze waren binnen de 2 uren ter plaatse. Heel vriendelijke werkmensen en Na een klein uurtje was het probleem opgelost. De Prijs was zeer correct vergeleken met andere ontstoppers. Als ik nog is een ontstopper nodig zal ik zeker deze ontstoppingsfirma contacteren.
Bart De Meulemeester
Bart De Meulemeester
Read More
Prima service,snelle interventie en correcte prijs. Super vriendelijke kerel met kennis van zijn job. Deze werknemer is een referentie voor de zaak.

Vertrouw op onze deskundigheid

Wij bieden tal van diensten aan: van herstellingen tot ontkalkingen en ontstoppingen, wij staan klaar voor u. Heet u nog vragen die niet in onze veelgestelde vragen staan of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het nummer 0468 238 238 of via het e-mailadres info@ontstoppingdirect.be.