Ontstoppingsdienst Kortessem

 

Heeft u een verstopping thuis of op de werkplek? De experts van Ontstopping Direct schieten u snel te hulp. Onze ontstopper in Kortessem zorgt ervoor dat uw probleem snel en doeltreffend wordt opgelost. 

Neem nu contact op met Ontstopping Direct voor problemen zoals verstopping van uw gootsteen, bad, douche, afvoer of toilet. De Ontstoppingsdienst van Ontstopping Direct is snel ter plaatse voor de ontstopping van uw leidingen of riolering in en rond Kortessem.

 

Wij staan voor snelle afspraken. professioneel materiaal. de beste prijs/kwaliteit.

Ontstoppingdirect

Rioleringswerken Kortessem

Wij zijn snel ter plaatse voor diverse rioleringswerken in Kortessem: Wij herstellen, repareren en renoveren uw bestaande riolering.

Camera-inspectie Kortessem

Indien u het probleem van de verstopping niet kan lokaliseren, dan maken wij gebruik van een professioneel camera-inspectie apparaat. Door deze camera-inspectie kunnen wij de exacte oorzaak en positie van het probleem vinden.

Via een inspectie van uw riolering en leidingen met onze gecertificeerde rioolcamera, krijgen wij een gedetailleerd zicht op uw rioleringsnetwerk. Voor een camera-inspectie in Kortessem belt u nu Ontstopping Direct! De ontstoppingsdienst bij uitstek!

Ontkalken in Kortessem

Een zware verstopping van de riolering kan het gevolg zijn van kalkafzetting in uw leidingen. Laat daarom voortijdig uw leidingen ontkalken en reinigen door de experts van Ontstopping Direct. Wij maken uitsluitend gebruik van de meest doeltreffendste ontstoppingsproducten.
In tegenstelling tot de vrij verkrijgbare ontstoppingsproducten beschadigen deze uw afvoerleidingen en sanitair meubilair niet. Neem nu contact op met Ontstopping Direct voor een professionele ontkalking in Kortessem.

Reukdetectie Kortessem

In veel gevallen wordt er een onaangename geur verspreid door een verstopte afvoer of een lekkende riolering. Deze geur kan tot in elke leefruimte van uw woning of werkplek binnendringen waardoor deze zeer hinderlijk wordt voor uzelf en de mensen rondom u.
Ontstopping Direct beschikt over een professioneel reukdetectie-toestel, steeds beschikbaar in Kortessem, waarbij wij aan de hand van onschadelijke rook het probleem kunnen lokaliseren. Hierna verhelpen wij uw probleem doeltreffend, zodat u eindelijk verlost wordt van die vervelende geurtjes.

Ontstopping Direct, dé expert voor ontstoppingen in Kortessem

Zit de afvoer van uw toilet, gootsteen, douche of bad verstopt, of denkt u dat het probleem zich in het riool bevindt? Ontstopping Direct is dé expert in Kortessem en tot ver daarbuiten. Ontstopping Direct hanteert bovendien een gunstig en transparant tarief.
Al onze ontstoppers zijn vakmensen met jarenlange ervaring. Het team van Ontstopping Direct is actief in heel Vlaanderen, waardoor er steeds een expert snel ter plaatse kan zijn in Kortessem.


Bij Ontstopping Direct hanteren wij een gunstig en transparant tarief. Wanneer u uw afspraak inplant, wordt er duidelijk aan u meegedeeld wat de exacte prijs van de ontstopping of rioleringswerken zal zijn. Vermijd extra kosten en bel nu Ontstopping Direct voor een snelle service in Kortessem.