✓ Transparante prijzen
✓ 24/7 beschikbaar
✓ Doorheen heel Vlaanderen

Geurhinder opsporen in Antwerpen

Zit u met stank in uw huis en wilt u de bron van de geurhinder laten opsporen door een vakman die tot in Antwerpen komt? Vertrouw dan op Ontstopping Direct uit Lokeren! Wij voeren een geurdetectie uit om bijvoorbeeld een rioolgeur in uw huis in onder meer Antwerpen op te kunnen sporen en op te lossen.

Heeft u een snelle ontstoppingsdienst nodig in Brussel?

Ontstoppingdirect

Laat uw geurhinder opsporen door onze vakmensen in de omgeving van Antwerpen

Hangt er een stank in uw huis in bijvoorbeeld Antwerpen en heeft u alles al geprobeerd om de oorzaak van deze geurhinder te kunnen opsporen? Dan hoeft u niet langer meer te wanhopen. Wij lossen dit probleem in uw woning in onder meer Antwerpen snel en efficiënt op door middel van geurdetectie. Of het nu gaat om een doordringende rioolgeur of een ander soort stank in uw huis in onder andere Antwerpen, wij lossen dit graag op voor u. Voor het opsporen van de oorzaak van de geurhinder gebruiken we een reukdetectietoestel dat onschadelijke rook pompt door uw riool of afvoersysteem, in bijvoorbeeld Brussel en Antwerpen. Vervolgens duidt de ontsnappende rook de locatie aan van de stank in uw huis in de omgeving van Antwerpen. 

Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen

Onze ontstoppingsdienst werkt doorheen heel Vlaanderen, van Hasselt tot Antwerpen en Gent, om zo snel mogelijk de geurhinder, zoals een doordringende rioolgeur of andere stank, in uw huis te kunnen opsporen. Bovendien bieden wij natuurlijk ook een oplossing. De geurhinder die wij opsporen in uw huis in de omgeving van bijvoorbeeld Antwerpen kan te wijten zijn aan een verstopte wc die wij dan ontstoppen, een kapotte leiding of misschien omdat uw sceptische put vol zit. Dit kan al snel tot een vieze rioolgeur leiden die rondhangt in uw huis in Antwerpen. Wij kunnen na de geurdetectie die we uitvoeren in uw woning in bijvoorbeeld Antwerpen de oorzaak aanpakken zonder grote slijp-, kap- en boorwerken wat u uiteraard zal voelen in uw portemonnee.

Chat met ons 

Een stank, zoals een rioolgeur, in uw huis in bijvoorbeeld Antwerpen komt natuurlijk nooit uit. Het kan zijn dat u bezoek verwacht en dan kunt u de geurhinder in uw huis in Antwerpen uiteraard missen als kiespijn. Door ons in te schakelen voor een geurdetectie en het opsporen van geurhinder in uw huis in Antwerpen of een andere Vlaamse stad bent u in no time af van de oorzaak van de stank! Wilt u ons contacteren voor meer informatie of een afspraak maken voor een geurdetectie in de omgeving van Antwerpen? Misschien heeft u nog vragen waarop u de oplossing niet kunt terugvinden in onze veelgestelde vragen? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer 0468 238 238 of maak gebruik van onze chatfunctie!

Contact Formulier