Onze diensten

Ontstoppingen

Een verstopping in de badkamer, keuken of bij de afvoerput? Na intensief gebruik van de afvoerleidingen is het mogelijk dat er een probleem optreedt waar u zelf geen raad meer mee weet. Ontstopping Direct maakt gebruik van machinale versterking om het probleem snel en effectief op te lossen.

Camera-inspectie

Wanneer er zich een lek voordoet onder de vloer of in de wanden kan onze inspectiecamera het probleem aan het licht brengen. De bijhorende software genereert een rapport die u kan indienen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Reukdetectie

U merkt een onaangename geur op maar u kan de plaats van het probleem niet lokaliseren? Aan de hand van een geurdetectie-toestel die schadeloze rook in uw rioleringsstelsel laat circuleren kunnen wij de plaats van het lek vaststellen.

Ontkalking

Kalkaanslag in uw rioleringsstelsel kan leiden tot ophopingen in uw afvoerleidingen. Deze ophopingen zorgen voor een slechte doorstroming. Denk er aan om uw rioleringsstelsel tijdig te laten ontkalken.

Herstellingen van rioleringen

Is uw rioleringsstelsel defect of beschadigd? Na de oorzaak van het probleem gevonden te hebben aan de hand van bovengenoemde tools voeren wij een vakkundige reparatie uit.

Bel ons nu voor meer info